This too shall pass…

Geniet je van het mooie weer? Of heeft de anders zo gezellige zon nu wat minder invloed op jouw goede humeur?

Op een paar wolkjes na, lijkt er geen vuiltje aan de lucht; toch is er van alles in beweging in de energie. Het kan zijn dat je een zwaar gevoel in je lichaam ervaart, je meer vermoeid bent dan gewoonlijk of een grieperig gevoel hebt. Dingen kunnen stroever gaan dan gewoonlijk, mensen om je heen prikkelbaarder, je kunt wat emotioneler zijn of misschien zelfs wel vet chagrijnig zonder aanwijsbare reden.

Wat het is of waar het ook vandaan komt; je hebt er totaal geen zin om er ‘even’ mee te zijn.

Misschien helpt het je als je weet dat je niet de enige bent, die last heeft van deze onzichtbare magnetische storm. Waarin van alles wordt omgewoeld en onbewuste weerstanden worden aangeraakt.

Ondertussen wordt je liefdevol aangemoedigd en gedragen. Hou vol, nog even of misschien een paar dagen en dan is het weer voorbij. This too shall pass!

Herken je niets in bovenstaande en voel jij je kiplekker en energiek? Superfijn, dat houdt de boel heerlijk in evenwicht!

Liefs Rachel

PS: In andere dimensies bestaat het concept tijd niet. Alles is NU en als je oog juist nu op dit bericht is gevallen, is het nu juist voor jou. Oh, en dat geldt ook voor het concept weer, misschien regent het vandaag wel pijpenstelen 😉. Ik schreef dit op een mooie lente dag.

Laat een reactie achter