Vals Licht

Vannacht had ik in een halfslaap/waak toestand een aparte ervaring. De anders zo vertrouwde, liefdevolle en veilige Ongeziene Wereld, voelde opeens grijzig en vol van oordeel. Het was duidelijk een anders dan andere frequentie 😅.

Fluisteringen als ‘Waarom zou jij nu nog doorgaan met jouw Lichtwerk, dat heeft toch helemaal geen zin?’, “Denk je nou echt dat jij een verschil kunt maken?’. En ‘Deze wedstrijd is toch al lang beslist; het Licht heeft al verloren’ sijpelden mijn oren binnen.

Eenmaal wakker, vroeg ik me af wie ik nu ‘aan de lijn’ had gehad. Ik moest inwendig ook wel een beetje lachen om deze doorzichtige truc van de wat minder (ver)lichte sferen. Ik geloofde geen bal van wat mij was ingefluisterd. Tegelijkertijd vroeg ik me af waarom dit nu in mijn bewustzijn was gebracht, daar was vast een reden voor.

Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Iemand uit mijn netwerk stuurde me een bericht over dat ze al een tijdje niet zo lekker in haar vel zat en fijne ondersteuning had gevonden van channelings die ze beluisterde Youtube. Daardoor was ze min of meer op de been gebleven. Nu had ze tijdens een van deze channeling te horen gekregen, dat omdat ze bepaalde beslissingen had genomen in haar leven, ze niet meer verder zou kunnen groeien in haar persoonlijke ontwikkeling. Dat had haar geraakt en uit balans gebracht.

Ik vind het altijd heel verdrietig om dit soort dingen te horen of te lezen en het is in mijn perceptie zo onnodig en onwaar… De onuitputtelijke Bron van Licht en Liefde, waar wij allemaal mee verbonden zijn, is altijd en overal onvoorwaardelijk liefdevol en ondersteunend op ons menselijk pad van ontwikkeling. We kunnen niets fout doen of foute keuzes maken; alles is een bijdrage aan onze ontwikkeling.

Op het moment dat Spirit tot jou of via iemand anders voor jou spreekt en de boodschap niet de hoogste bijdrage aan jou is, of de boodschap niet in volledige, liefdevolle acceptatie van jouw volledige zijn is, kun je je afvragen wie de afzender is.

Het kunnen entiteiten of frequenties zijn, die zich voordoen als de Hoogste Bron. Als er veel oordeel doorklinkt in de boodschappen, wordt het ook wel Vals Licht genoemd. Dat mag je rustig aan je voorbij laten gaan.

Uiteraard is dit een zienswijze en mijn ervaring. Ik deel het met je omdat het jou misschien kan helpen, als jij of een geliefde ooit in een soortgelijke situatie terecht komt.

Voel maar of het resoneert met jouw waarheid, want dat is uiteindelijk het enige dat telt.

Alle liefs, Rachèl 🌟

2 reacties

  1. Maroussia op 11 mei 2022 om 19:59

    🕊

    • Rachèl, Holistic Healer op 11 mei 2022 om 20:23

      😘

Laat een reactie achter