Veld van Licht en Liefde

18 sept. 2021 – Afgelopen dinsdag postte ik de spontane ingeving om bij wijze van Virtuele Flash Mob met elkaar in meditatie te gaan. Samen een veld van Liefde te creëren op het tijdstip dat er verkondigingen zouden worden gedaan, die van grote impact zijn op ons als mens in onze Samen-Leving.

Op het moment dat ik me afstemde op het veld, werd ik meteen opgetild in een golf van Licht en Liefde. De beweging en de draagkracht van het aantal zielen dat zich met dit veld heeft verbonden is immens. Er werd getoond dat we met velen zijn. Als plantjes in de grond, die stuk voor stuk blaadjes van licht aan het ontvouwen zijn. Allen met elkaar verbonden, zichzelf en elkaar voedend met een onuitputtelijke Bron van Licht. Een magisch gezicht, omhuld met een alles overstijgend gevoel van Liefde, Steun en Vertrouwen.

We worden gedragen. Niet door iets of iemand van buitenaf. Het is IN ons. We dragen onszelf en elkaar. Het bevestigt mij weer hoe groot onze kracht als mens is. Hoeveel Licht en Liefde we werkelijk in onszelf dragen. Als we erin slagen onze innerlijke verwondingen en aangejaagde angsten te doorvoelen en hier voorbij durven te kijken, vinden we onze allergrootste schat.

Onze Soul is in wezen al Happy. Het is onze uitdaging om ons dat weer te herinneren. Elke dag weer. Het sluit naadloos aan bij mijn missie mensen te mogen spiegelen hoeveel licht en kracht ze in zich hebben .

De komende tijd zullen zich vast nog vaker van dit soort Flash Mob momenten aandienen, ik blijf ze delen via de socials. Jouw intentie aan te willen sluiten is al voldoende, waar je ook bent of wat je op dat moment ook doet. In Licht zijn we sowieso altijd al verbonden .

Ik wens je een heerlijke dag!

Liefs, Rachèl

Laat een reactie achter