Voor Bedrijven Holistic Healer Utrecht

Voor bedrijven

Je hebt je bedrijf of het bedrijf waar je werkt op orde, genoeg personeel, zelfstandige collega’s, je apparatuur werkt naar behoren. En toch loopt er iets niet lekker, maar wat? Teambuildingsdagen, sessies op de hei en uitjes hebben nog niet de gewenste verandering teweeg gebracht.

Met ruim 25 jaar werkervaring in het bedrijfsleven, werk ik sinds een aantal jaar freelance in met name de reclame- en communicatiebranche als planner, inkoopster en operationeel manager. Inmiddels ken ik de uitdagingen, spreek de taal en sta met beide benen op de grond.

Bij het adviseren van bedrijven met betrekking tot werkprocessen, zet ik ook graag mijn talenten in om op energetisch niveau te kijken wat er nodig is. Soms zijn het maar subtiele veranderingen en inzichten die een stroeve workload weer kunnen veranderen in een lekker lopende workflow.

Op basis van een intake met betrekking tot wensen en verwachtingen kan ik een bedrijfsreading en –clearing doen. Voor de medewerkers op groepsniveau, denk hierbij aan een of meerdere afdelingen, of korte sessies op persoonlijk niveau. Ook de bedrijfruimte zelf komt aan bod. Wil je hier meer over weten? Neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden of een gratis intake gesprek.

Kosten bedrijfsreading & clearing

De kosten voor een bedrijfsreading & clearing bedragen € 75,-. Afhankelijk van de wensen, maak ik een offerte op maat.

Alle bedragen zijn excl. BTW en eventuele reis- en parkeerkosten, deze zullen in overleg en vooraf afgestemd worden.