Waar sta jij ‘s ochtends voor op?

Heb jij iets gemerkt van de energie van de afgelopen dagen? Als je er gevoelig voor bent; het is waarschijnlijk niet nieuw en de golven van transformatie zijn er al maanden of eigenlijk jaren. De ene shift kan intensiever voelen dan de ander.

Bij mij kwam het woord Wedergeboorte al een paar weken in mijn bewustzijn. Dit weekend mocht ik daar ruimte voor maken. Ruimte voor iets anders was er ook eigenlijk niet.

Wedergeboorte: een mooie symboliek in combinatie met de nieuwe maan afgelopen weekend. Tijd voor nieuw, vernieuwing, een nieuwe fase. Het proces werd mooi ondersteund door wat praktische zaken die werden verholpen in mijn huis; een verstopte afvoer en een lekkende radiator. Iedere keer weer frappant hoe dat allemaal samengaat. Bij mij liep de boel ook lekker door. Er kwamen veel emoties voorbij. Steeds even kort, zonder er al te diep op in te hoeven gaan of te weten waarom. Alsof mijn harde schijf werd opgeschoond. Ik kon er als het ware op een afstand naar kijken. Fysiek was er veel druk op mijn hoofd en oren, rommelige buik, stramme spieren.

Ik kreeg de ruimte om mezelf de vraag te stellen ‘Waar word je gelukkig van, waar sta je elke dag voor op?’ Dat was niet heel moeilijk; het dagelijks verbinding maken met De Bron, mijn innerlijke Bron en met de ongeziene wereld geeft mij zo’n vervulling van Licht en Liefde. Daar word ik intens gelukkig van!

Het bleef nog even stil. ‘En waar word jij als Mens op Aarde gelukkig van? Waar sta jij elke dag voor op?’ Hmmm… die vraag was raak. Ik was wat vergeten. Mezelf. Als mens. Niet gek in deze tijd, waarin we ons al een jaar hebben aangepast en soms in allerlei bochten hebben gewrongen om te doen wat we hebben te doen.

Mooie vraag en nu stel ik hem aan jou: ‘Waar sta jij elke dag voor op?’. En ja, echt voor JOU heh?!

Liefs, Rachèl

Vind je deze blog leuk? Ik post dagelijks inspiratie, affirmaties en blogs in mijn gratis facebook Community. Zin om lid te worden? Je bent welkom bij Happy Soul Playground!

Laat een reactie achter