Walking on sunshine!

17 april 2020

I’m walking on sunshine!

Nog in de afterglow van gisteren. Met een super groep Feller Licht vrouwen en een overweldigend aantal aanmeldingen, gingen we AAN! Verspreid door het hele land, vanuit onze eigen huiskamers en toch met elkaar verbonden. Wat een mooie dag…

En wat een persoonlijk verschil en stretch. Van nog niet eens zo heel lang geleden in verlegenheid en angst voor zichtbaarheid, naar alle deuren en ramen open. Alles op mijn eigen tempo; alles is al goed. Let Go… and Let God…

Heerlijk om in de ontspanning te kunnen zakken en me dagelijks te laten inspireren. Inspiratie over waar we allemaal toe in staat zijn vanuit liefde en dit door te geven. Die inspiratie en de boodschappen zijn universeel en niet nieuw. Ze gaan allemaal over Liefde, of de benadering vanuit Liefde. Die boodschappen kunnen niet vaak genoeg gedeeld worden.

Gisteren deelde ik ze met een aantal groepen tijdens healing cirkels. Ook al doet de naam van de cirkel anders vermoeden, niet vanuit de intentie iets te moeten healen of fixen; just ‘holding space’. Liefdevol ruimte geven aan dat wat zich aandient en ervaren wat er gebeurt. Hoe mooi dat iemand dan bijna letterlijk deelt:

‘Ik ben een enorme controlfreak, ik heb behoefte aan kaders en alles moet duidelijk zijn. Het feit dat jij de ruimte gaf om zonder invulling te ervaren wat er te ervaren viel, voelde als een bevrijding. Alsof ik toestemming kreeg de controle los te laten. Ik kon mezelf die toestemming geven. Er valt zo’n last van me af’.

Laat een reactie achter