Akasha Retraite Holistic Healer Utrecht

Weekend Retraite Akasha Kronieken

We leven in een bijzondere tijd! Oude wijsheid die lange tijd verborgen was en in vroeger tijden alleen werd doorgegeven aan een selectieve kring van ingewijden en mystici, komt steeds meer vrij om op grotere schaal te delen met de wereld.

Een mooi voorbeeld hiervan is de toegang tot de wijsheid van de Akasha Kronieken. Nu bereikbaar en beschikbaar voor iedereen, die zich hiertoe aangetrokken voelt.

De Akasha Kronieken kun je zien als een bewustzijnsdimensie, de basis van het universum en alles dat is. Het is een levend veld en heeft een hoge lichtfrequentie. Dat vertaalt zich ook in de energie van dit veld van o.a. Liefde, Licht, Vrede, Kracht, Schoonheid, Harmonie, Vreugde en Balans.

Door je te verbinden met dit etherische veld, til je jezelf uit je dagelijkse denken en tune je in op de mystieke wijsheid van deze dimensie. Je ontvangt precies de inzichten en inspiratie, die kloppend zijn in het moment en die zich vervolgens verder zullen uitvouwen in jouw leven.

Wil je de verbinding met de Akasha Kronieken ervaren en verkennen? Samen met collega San Nijensteen gaan we tijdens een Weekend Retraite graag met  jou op ontdekkingsreis naar wat de Kronieken jou kunnen brengen. 

Locatie: Kloosterhotel Samaya in Werkhoven (vlakbij Utrecht).

Data: vrijdagavond 1 juli t/m zondagmiddag 3 juli 2022.

Vrijdagavond kun je vanaf 19.00 uur terecht op jouw kamer. Om 20.00 uur nodigen we je uit voor de openingsavond. Zondagmiddag rond 16.00 sluiten we samen weer af.

Kosten: € 457,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer. 

Inbegrepen in de prijs:

  • 2x overnachting op 2-persoonskamer (Meerprijs 1-persoons kamer € 65,00 p.p.).
  • Programma Akasha Kronieken vrijdagavond 20.00 uur t/m zondag 16.00 uur
  • Koffie, thee en koekjes tijdens de pauzes
  • 2x ontbijt op zaterdag en zondag
  • 2x lunch op zaterdag en zondag
  • 1x biologisch 2-gangendiner op zaterdag

Voel je een JA? Hieronder kun je je aanmelden. Na betaling is jouw plek voor je gereserveerd (hier vind je de Algemene Voorwaarden).

Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met San of mij. 

Wij hebben er enorm veel zin in en kijken er naar uit met jou en de Akasha Kronieken te verbinden!

Liefs, Rachèl

PS: vind je het fijn om alvast even kennis te maken met onze energie? Hier kun je de podcast van San en mij beluisteren, waarin we praten over mystieke dimensies en de Akasha Kronieken.

Reserveer hier jouw plek

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Rachèl gaat zorgvuldig met jouw gegevens om en zal ze volgens de AVG richtlijnen opslaan. Zie ook de privacy verklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.