We’re all in this together

Hoe is het met je? De laatste tijd ervaar ik dat als ik de controle of het oordeel op hoe dingen zouden ‘moeten’ loslaat er andere dingen ontstaan dan ik vooraf zou kunnen bedenken. Zo gaat dat ook met de inspiratie die ik hier graag deel. Dan trekt een bepaald onderwerp mijn aandacht en blijkt tijdens het schrijven toch een ander verhaal naar voren te komen.

De inspiratie van vandaag gaat (weer 😅) over de energie waar we met z’n allen in zitten. Waar we het ene moment meer en het andere moment weer minder last van kunnen hebben. Het kan zijn dat je je moe en zwaar voelt. Misschien mentaal ook niet altijd even fijn; triest, beetje een gevoel van heimwee en allerlei sensaties in je lichaam, zoals stramme spieren, druk op je hart… Eigenlijk allemaal niet even prettig.

De energiefrequentie blijft zich verhogen en het kan lijken of ons lichaam in een constante staat van aanpassing is. Oude programma’s willen worden opgeruimd, wat soms voor weerstand kan zorgen. Net als bij het opruimen van je huis; sommige laatjes en dozen heb je helemaal geen zin in om die (nòg een keer) open te doen. En doen we het niet actief zelf, dan wordt er wel voor gezorgd dat het laatje of de doos naar jou komt. Het is nodig om ruimte te maken in deze upgrade naar nieuw. Je kunt het vergelijken met een computer. Zo kunnen onze dagelijkse programma’s soms wat trager gaan of zelfs niet lukken, omdat de upgrade even alle energie vraagt. Deze energiegolf duurt al best een tijdje en soms vraag je je misschien af, wanneer is het nu even klaar?! Samen met de onrust om ons heen kunnen we ons soms overall gewoon flink waardeloos voelen.

Die onrust om ons heen is uiteraard ook een reactie op de frequentieverhoging. Je kunt jezelf helpen, door waar mogelijk jezelf rust te gunnen. Dat kan best een uitdaging zijn, we moeten vaak best veel van onszelf. Even naar buiten gaan voor wat frisse lucht en een wandelingetje kan al wonderen doen. Je kunnen uitspreken over wat er in je leeft kan ook heilzaam zijn. Zeker als je herkenning bij gelijkgestemden kunt ervaren! Heb jij iemand met wie je kunt uitwisselen? Of lijkt het je fijn en leuk om dat af en toe samen te doen en te verbinden met gelijkgestemden? Kijk dan eens of mijn gratis community op facebook iets voor jou is. Je bent van harte welkom!  https://www.facebook.com/groups/happysoulplayground.

Liefs, Rachèl

Laat een reactie achter