Akasha 800 x 800

Werken met de Akasha Kronieken

We leven in een bijzondere tijd. Oude wijsheid die lange tijd verborgen was en in vroeger tijden alleen werd doorgegeven aan een selectieve kring van ingewijden en mystici, komt steeds meer vrij om op grotere schaal te delen met de wereld.

Een mooi voorbeeld hiervan is de toegang tot de wijsheid van de Akasha Kronieken. Die nu bereikbaar en beschikbaar is voor iedereen, die zich hiertoe aangetrokken voelt.

De Akasha Kronieken kunnen worden gezien als een grote kosmische bibliotheek. Vanuit de huidige tijdsgeest zou je kunnen zeggen; het spirituele internet. Een etherische database waarin alle informatie van zowel het universum, als jouw ziel ligt opgeslagen.

Door je te verbinden met deze bron van wijsheid, kun je antwoorden ontvangen op al jouw levensvragen. Je krijgt inzichten die jou ondersteunen te leven vanuit de wijsheid en waarheid van jouw ziel

Deze cursus geef ik samen met San Nijensteen. Wij delen de visie dat iedereen van nature een krachtig wezen is en over een grote innerlijke wijsheid beschikt. Wij ondersteunen graag processen die daar bewustzijn op te brengen en dat te bekrachtigen. De Akasha Kronieken zijn daarvoor een heel mooi instrument.

Tijdens een serie van vijf ochtenden, nemen we je stap voor stap mee in het proces van afstemming en contact maken met het Akasha veld. Met voldoende ruimte om zelf aan de slag te gaan en te ervaren hoe de energie van de Kronieken met en voor jou kunnen werken.

De vijf bijeenkomsten zullen live plaatsvinden op locatie in Utrecht. Zie hieronder meer info en data. Heb je vooraf nog vragen? Neem dan even contact met een van ons op.

Wij hebben er enorm veel zin in en kijken er naar uit met jou te mogen werken! 

Liefs, San & Rachèl

Info LIVE bijeenkomsten op locatie

Data        vr. 11 feb.vr. 11 mrt. | vr. 15 apr. |

                  vr. 13 mei | vr. 10 juni

Tijd          10.00 - 13.00 uur

Locatie    Utrecht (gratis parkeren)

Kosten     € 239,00

Incl.          Koffie, thee en wat lekkers

Info ONLINE sessies via Zoom

Data        Op aanvraag (5x ochtend)

Locatie    Online, live via Zoom

Kosten     € 175,00

Reserveer hier jouw plek

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Rachèl gaat zorgvuldig met jouw gegevens om en zal ze volgens de AVG richtlijnen opslaan. Zie ook de privacy verklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.