Rachel Holistic Healer Utrecht - Over

Mijn werkwijze

Heb je vragen over terugkerende patronen in jouw leven? Ervaar je klachten, die vaker terugkomen en waarvoor je nog geen afdoende behandeling hebt gevonden? Of ben je geïnteresseerd in spirituele ontwikkeling en bewustzijnsgroei? Je bent van harte welkom voor een sessie naar keuze voor meer inzicht en verlichting. Dat kan 1-op-1 of in groepsverband. Kijk voor de mogelijkheden bij Overzicht aanbod.

Kennismaken?

Vind je het fijn om eerst even kennis te maken? Tijdens een vrijblijvend gesprek, stem ik met je af wat mijn mogelijkheden zijn en hoe ik je het best kan ondersteunen. Daarna kun je beslissen of dit passend is voor jou.

In deze tijd van elkaar snel opvolgende veranderingen, geloof ik in meebewegen met wat zich aandient in het moment. Daarvoor zijn losse afspraken op elk willekeurig moment mogelijk. Heb je behoefte aan meer houvast, dan kunnen we uiteraard een traject op maat samenstellen.

Tarieven

Alle tarieven staan per sessie vermeld; zie voor het gemak het overzicht van alle aanbod. Prijzen zijn incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor zelfstandig ondernemers en bedrijven. Je kunt vooraf laten weten of je de factuur privé of zakelijk wilt ontvangen. 

Je bent van harte welkom en ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs, Rachèl