Why Not?

Mooi om te ervaren hoe we met velen in een geweldige shift zitten. Al een tijdje komt steeds dezelfde boodschap voorbij, vandaag ben ik moedig genoeg om hem ook te delen.

Why not?

Welk idee je ook hebt om wat dan ook voor moois (of iets waar jij heel blij van wordt) in de wereld te zetten. Just Do It! Om met wat mooie woorden van David Orr* te spreken; “The planet does not need more successful people. But it does desperately need more peacemakers, healers, restorers, storytellers, and lovers of every kind”.

Het maakt niet uit wie wat doet en wanneer. Als het gaat om het verspreiden van Liefde, Plezier en Licht, is er geen Te Veel, Te Laat of Waarom ik? Waarom jij niet?

Tussen alle initiatieven, hoe groot of hoe klein ook lopen lichtlijntjes. Als bruggen en bruggetjes met elkaar verbonden en gevoed door een de dezelfde Bron. Zo vormen alle eilandjes met elkaar een groot continent van Licht. Als puzzelstukjes vormen ze een groter geheel. Hoe mooi om ook jouw puzzelstukje in die puzzel te leggen en samen verder in te vullen, uit te bouwen en groter te maken!

Een hele mooie en liefdevolle uitnodiging; I’m in!

Liefs, Rachèl

*Opmerking: Er wordt algemeen aangenomen dat deze quote van de Dalai Lama is. Het is echter van David Orr en komt uit het boek: Ecological Literacy: Educating Our Children for a Sustainable World

De complete quote is:

“The plain fact is that the planet does not need more successful people. But it does desperately need more peacemakers, healers, restorers, storytellers, and lovers of every kind. It needs people who live well in their places. It needs people of moral courage willing to join the fight to make the world habitable and humane. And these qualities have little to do with success as we have defined it.”

Laat een reactie achter