Clearing business

Zakelijk met mij aan de slag

Heb of werk jij voor een bedrijf waarbij het niet lekker loopt op de werkplek, met de werksfeer, werknemers, collega’s onderling of business die stroef gaat?

Er kunnen energetische factoren meespelen waar je niet direct de vinger op kunt leggen.

Zo sprak ik laatst een ondernemer uit mijn netwerk, die bezig is met veranderingen op zowel privé als zakelijk gebied. In de afgelopen jaren was er al meer ruimte gekomen om hybride te werken vanuit verschillende locaties.

Nu was er de wens ontstaan om oude structuren nog meer los te laten. Waaronder het kantoorpand waarin het bedrijf al jaren gevestigd is.

Aan animo en interesse voor overname van het huurcontract was geen gebrek. Puntje bij paaltje kwam het maar niet tot een overeenkomst.

Nadat de derde partij afzag van overname, kwam er twijfel, wat ging er nu mis? Ik stelde voor te kijken naar de energie van het pand en een clearing (energetische opschoning) te doen om eventuele energetische lekkages of blokkades of op te laten lossen.

Dat bleek een mooie suggestie; we maakten een afspraak om aan de slag te gaan. Nog in dezelfde week na de sessie kreeg ik een telefoontje: ‘Je zult het niet geloven, maar we hebben een huurder!’

Naast dat er uit onverwachte hoek een nieuwe huurder zich meldde, waren de condities ook nog beter dan vooraf bedacht.

Wat kan ik voor je doen?

We staan er niet altijd bij stil, alles is energie. Energie bevat informatie en als je die kunt lezen, levert dat nuttige inzichten op waar je mee kunt werken.

Ook al klinkt dat abstract en kan niet iedereen energie zien of lezen, vaak is het wel te voelen.

Ik help graag om het spreekwoordelijke lek boven te krijgen en de energie weer te laten stromen. Zoals bijvoorbeeld in bovenstaande case, waarbij energetische blokkades zijn opgeruimd en er vlot daarna een overeenkomst kon worden getekend.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan doen? Bel, app of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Praktische info

Een sessie kan zowel live op locatie plaatsvinden als online via videoplatform zoom of teams 

Mijn tarief is € 120,- per uur excl. BTW.

Een clearing sessie voor een locatie duurt ca. 1 à 1,5 uur.

Voor andere vraagstukken m.b.t. werksfeer, personeel of business kan ik na een vrijblijvende intake een projectprijs op maat maken.

Bij een bezoek op locatie zijn de reiskosten € 60,- per uur en € 0,30 per km. gerekend vanaf Utrecht-West. Excl. eventuele parkeerkosten.

Alle kosten incl. reis- en eventuele parkeerkosten stem ik vooraf per mail af voor akkoord.

In het kort over mij

Ik heb jarenlang gewerkt in de reclame en marketingcommunicatie branche, in zowel operationele als leidinggevende functies.

Momenteel kom ik nog regelmatig bij bedrijven over de vloer en weet ik uit ervaring waar je als ondernemer of werkgever tegenaan kunt lopen.

Wil je meer weten? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek; ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Rachèl